Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

BIblija

etui sa zatvaračem

Autor: Jure Kaštelan, Bonaventura Duda / Uredili

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Kršćanska sadašnjost

Kršćanska sadašnjost

Godina: 2016.

Stranica: 1530

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 190,00 € (~25,22 €)

Cijena: 16,90 €
(~127,33 kn)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Na nekoliko stranica podcrtano highlighterom
Knjiga dolazi u etuu sa zatvaračem

Džepna Biblija Kršćanske sadašnjosti donosi najbolji, ujedno i ažurirani, hrvatski prijevod Biblije, što znači da je Stari zavjet uzet iz tzv. Zagrebačke Biblije, a Novi je zavjet prijevod Bonaventure Dude i Jerka Fućaka.

Taj tekst koriste i hrvatske liturgijske knjige, lekcionari, evanđelistari i obrednici koje je odobrila Hrvatska biskupska konferencija. Na kraju su doneseni uvodi i napomene uz Stari kao i uz Novi zavjet.

Džepna Biblija tiskana je na 28-gramskom, tzv. biblijskom papiru, u formatu 13 x 20 cm s gipkim etuiem sive i crvene boje sa zatvaračem (smičkom), ima 1530 stranica, a napravljen je i novi prijelom tako da se bez teškoća može čitati.

Džepna Biblija Kršćanske sadašnjosti namijenjena je jednako stručnjacima, svećenicima, redovnicima i redovnicama kao i vjernicima laicima – naprosto svima koji Božju riječ žele nositi sa sobom, u džepu i u torbi, kako bi je što češće čitali i proučavali.

Izvrsno će poslužiti osobito studentima za potrebe studija Svetog Pisma, ali i svim polaznicima raznih tečajeva, duhovnih vježbi, liturgijskim i biblijskim grupama, sudionicima raznih stručnih susreta i seminara kao i za osobno čitanje.