Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Knjiga o digitalnoj fotografiji

Scott Kelby, Autor

Knjiga o digitalnoj fotografiji

Autor: Scott Kelby

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 22x15

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2008.

Stranica: 219

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 99,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Scott Kelby, čovjek koji je zauvijek promijenio svijet digitalne fotografije svojim revolucionarnim i višestruko nagrađivanim bestselerom Photoshop CS2 za digitalne fotografe, u ovoj knjizi daje odgovor na najvažnije pitanje vezano uz digitalnu fotografiju – kako dobiti snimke profesionalne kvalitete koristeći trikove koje koriste vrhunski profesionalni fotografi (to je lakše no što mislite).

Knjiga je pisana jednostavnim i amaterima razumljivim jezikom. Obrađuje gotovo sva područja i situacije u kojoj se čovjek može zateći s foto aparatom u ruci uz objašnjenje kako u datoj situaciji napraviti što bolju fotografiju.

Na svakoj je stranici obrađen određeni koncept koji će vam pomoći da dobijete bolje snimke. Kad god okrenete stranicu, upoznat ćete neku novu postavku koju koriste profesionalci, alat ili trik koji vaš fotografski uradak može pretvoriti u umjetničko djelo. Ako ste siti snimanja prosječnih fotografija i ne želite više listati fotografske časopise pitajući se “Zašto moje fotografije ne izgledaju ovako?”, ovo je knjiga za vas.