Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Sam sebi najgori neprijatelj

Kenneth W. Christian, Autor

Sam sebi najgori neprijatelj

Autor: Kenneth W. Christian

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: L1

Godina: 2005.

Stranica: 198

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 130,00 kn

Cijena: 59,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Odgađanje i odugovlačenje, velike promjene raspoloženja i razine samopouzdanja, neodlučnost u donošenju odluka, paralizirajući strah od razočarenja, veliki snovi koji se ne ostvaruju… Ukoliko se pronalazite u gore navedenim rečenicama i želite riješiti svoje probleme, ova knjiga vam u tome može pomoći. Ona će vam otkriti na koje sve načine sebi postavljamo ograničenja i na taj način gušimo vlastite potencijale.

Jer, zanemarivanje svojih potencijala je, smatra psiholog Kenneth W. Christian, vrsta odustajanja od onoga što je u vašem najboljem interesu. Promjena je moguća. No nije dovoljno samo željeti se promijeniti. Potrebna je jasna odluka i spremnost da se neko vrijeme na tome naporno radi. Jednom kad ste odlučno prekinuli sa samoograničavajućim vjerovanjima i samoporažavajućim navikama, imate prostora za disanje i šansu da sami oblikujete svoj život.

«Ne morate se pomiriti s običnošću. Možete dostići svoj san, čak i više od toga, prkositi gravitaciji i letjeti iznad onoga što ste smatrali mogućim. Promjena je teška, ali teško ne znači i nemoguće. Nagrada je otkriće vašeg istinskog života po prvi put ili povratak vašem pravom ja».

Pomoći će svima koji postižu manje nego što bi mogli da postave svoje ciljeve, svladaju prepreke i počnu ostvarivati svoje neograničene potencijale.