Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Sinkrolab

Autor: Kezele Adrian P.

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: August Cesarec Zagreb

August Cesarec - Zagreb

Godina: 2011.

Stranica: 144

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 59,00 kn

Opis:

Kovanica sinkrolab nastala je spajanjem dviju riječi: sinkronicitet i labirint. Kao takva ukazuje na svoj sadržaj – sinkronističku uporabu labirinata. Ali, ako želite, možete je proširiti i na sve generatore sinkroniciteta pa u njoj vidjeti sinkrolaboratorij – mjesto gdje se istražuje sinkronicitet!

Rad sa sinkronicitetom, a posebice s generatorom sinkroniciteta tako snažnim i simbolički moćnim kao što su labirinti i sinkrolab tehnike, iznimno je korisno sredstvo našeg osobnog razvoja.

Labirint je riječ koja sama po sebi izaziva zbunjenost. Kao oblik, odnosno obrazac labirint je star najmanje četiri tisuće godina, a vjerojatno i mnogo više. Od najpoznatijega Kretskog labirinta, onog ucrtanog u njihove novčiće, preko mnogih labirinata Stare Europe, ali i Amerike i Azije, labirinti su se danas raširili svijetom. Grade ih kao ukras, ali sve više kao sredstvo okretanja k sebi i otkrivanja unutarnjih zakona svijesti.

Nakon izlaska knjige Adriana P. Kezelea “Labirinti i njihove tajne” samo je u Hrvatskoj izgrađeno nekoliko stotina novih labirinata, a za mnoge ljude njihova je uporaba postala dio svakodnevice. Autoe sada poziva čitatelje u novu pustolovinu s labirintima, to jest njihovu uporabu u smislu “generatora sinkroniciteta”! Mnogobrojni čitatelji uspješnice “Skrivene poruke, skrivena značenja” ovom će knjigom dobiti još jedno praktično sredstvo za komunikaciju s inteligencijom prirode.

U knjizi su dana i detaljna objašnjenja značenja pojedinih labirinata i naputke za rad s takozvanim sinkrolab tehnikama. Osim što može poslužiti kao izvrstan oslonac i sinkronistički savjetnik u trenucima donošenja odluka, uporaba sinkrolab tehnika potiče duh/tijelo sustav na aktivaciju skrivenih intuitivnih i spoznajnih sposobnosti.

Napomena: Bez seta karata.