Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Koontz Dean, Autor

Iskoristi noć

Autor: Koontz Dean

Iskoristi noć

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 22x16

Izdavač: VBZ Zagreb

vbz nakladnik

Godina: 2002.

Stranica: 316

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 99,00 kn

Opis:

Roman Iskoristi noć autor je smjestio u Moonlight Bay, siguran i zabačen kalifornijski gradić, koji je najživotopisniji noću. Odjednom, negdje u toj noći, u gradu počinju nestajati djeca. Iz svojih domova. S ulica.

Na početku samostalne potrage za nestalim petogodišnjim sinom svoje bivše ljubavi, Christopher Snow vjeruje da su izgubljena djeca živa. On je uvjeren da su nestanci povezani s katastrofalnim posljedicama tajnih istraživanja koje se vodilo unutar zidova obližnje vojne baze Fort Wyvern. Da bi sačuvale tajnu, ekstremno nasilne i moćne snage spremne su prikrivati i najopakije zločine.

Ali Christopher Snow razvio je svoje vlastito tajno oružje. Njegov rijetki genetički poremećaj – xeroderma pigmentosum, XP – čini ga opasno osjetljivim na svijetlo. Natjeran da živi u sjeni, Christopher Snow poznaje noćni svijet bolje od ikoga, čak i od onih koji izgledaju kao njezin neodvojiv dio.

Nikada prije u svojoj spisateljskoj karijeri Dean Koontz nije stvorio tako složen i fascinantan lik poput Christophera Snowa. Oni koji ga susreću prvi put u Iskoristi noć ubrzo će se pridružiti milijunima drugih čiju je maštu taknuo ovaj jedinstveni lik i sablasni svijet Moonlight Baya.