Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Koontz Dean R., Autor

Očekivani životni vijek

Autor: Koontz Dean R.

Očekivani životni vijek

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 27x20

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2009.

Stranica: 367

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 119,00 kn

Opis:

Samo nekoliko trenutaka prije rođenja, Jimmyju Tocku nametnuta je neobična sudbina. Njegov umirući djed izgovara proročanstvo o pet mračnih dana u životu svog nerođenog unuka – pet datuma kad će se Jimmy suočiti s užasom i nasiljem, zlobom i izopačenostima. Vani bijesni oluja. Starčeve riječi imaju značaj od kojega se ledi krv.

U istom trenutku kad djed umre, Jimmy dolazi na svijet, osuđen na borbu protiv zla tako mračnog i tako sveprožimajučeg da se kroz njega može probiti samo najblistaviji ljudski duh. Kakve opasnosti čekaju Jimmyja u tih pet mračnih dana? Koje užasne događaje mora proživjeti?

U svakom od kriznih trenutaka raspliće se klupko tajne koja će staviti na kušnju njegovo shvaćanje dobra i zla, života i smrti – i svega što leži između.

Svi koji su već čitali romane Deana Koontza znaju da se radi o jednom od najboljih suvremenih američkih pisaca kriminalističkog žanra. Njegovi se romani ne daju ispustiti iz ruku pa tako ni ovaj o životu nedužne obitelji koja ne može izbjeći sudbinu koju im je davno prorekao predak.