Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Tajne uspješne prodaje

Dinamične strategije za poboljšanje vještina prodaje i prezentacije

Kristina Susac, Autor

Tajne uspješne prodaje

Dinamične strategije za poboljšanje vještina prodaje i prezentacije

Autor: Kristina Susac

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2005.

Stranica: 159

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena u knjižari: 140,00 € (~1.054,83 kn)

Cijena: 7,90 €
(~59,52 kn)

Opis:

Tajne uspješne prodaje nude praktične strategije i propitane tehnike koje će vam pomoći da svoju poruku prenesete jasno, jezgrovito i s uvjerenjem. Nakon predstavljanja bitnih elemenata uspješnog pregovaranja, fokus knjige je na “savjetničko partnerskoj prodaji” – na nizu strategija koje će vam pomoći razviti snagu suosjećanja i razumijevanja kako bi kupac bio svjestan vlastite vrijednosti i poštovanja koje mu ukazujete.
Pretvorite svoju prezentaciju prodaje u iskustvo koje će kupac poželjeti ponoviti. Potičite lojalnost, povjerenje i međusobno poštovanje. Razvijte načine da vaša prezentacija budi pozornost, bude interaktivna i informativna.
Naučite kako zadržati i zračiti pozitivnim stavom, a to će vam pomoći da ostanete motivirani i usredotočeni. Vježbe za rad u paru, analize konkretnih slučajeva i tehnike izgrađivanja povjerenja čine ovu knjigu praktičnim vodičem koji obiluje stručnim savjetima, idejama i metodama za menadžere prodaje i marketinga na svim razinama i u svim vrstama poslovanja.