Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Pseći trikovi s priručnikom za trening (fali DVD)

Interaktivni korak po korak vodič kroz izazove, druženje i povezivanje s vašim psom

Kyra Sundance & Chalcy, Autor

Pseći trikovi s priručnikom za trening (fali DVD)

Interaktivni korak po korak vodič kroz izazove, druženje i povezivanje s vašim psom

Autor: Kyra Sundance & Chalcy

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 22x18

Izdavač: Hrvatski izdavač

ZG

Godina: 2012.

Stranica: 125

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 69,00 kn

Opis:

NASLOV JE BEZ PRIPADAJUĆEG DVD-A!

Priručnik zajedno s karticama i DVD-om predstavlja vodič za samostalno treniranje psa u skladu s vašim vlastitim mogućnostima!
Knjiga Pseći trikovi s priručnikom za trening poziva vas da naučite 30 tradicionalnih trikova i pritom bilježite napredak u učenju.
Priručnik: naučite temeljne koncepte u treningu pasa i primijenite ih u učenju 30 različitih trikova. Pratite napredak u učenju te istodobno i odnos s vašim psom.
30 kartica s trikovima: svaka vještina koju svladate koristi se u učenju novih izazovnih trikova. Ilustrirane kartice s trikovima pokazuju vam kako da psa naučite trikove poput “ulovi”, “daj šapu”, “uzmi svoju uzicu” ili “počisti svoje igračke”!
DVD: pogledajte trikove kad ih izvodi Kyra Sundance i time vas uvodi u stvarni proces učenja koristeći metodu “korak po korak” koja će i početnicima omogućiti ostvarenje uspjeha.

Kyra Sundance sudjelovala je u mnogim televizijskim emisijama te zabavljala gledateljstvo u mnogim zemljama. Publika je bila zadivljena nastupima u emisijama Ellen DeGeneres Show, Entertainment Tonight, Best Damn Sports Show Period te Tonight Show s Jayom Lenom gdje je voditelj Chalcy proglasio najpametnijim psom na svijetu! Uz izvođenje trikova, Kyra i Chalcy provele su mnoge godine u postizanju zavidnih rezultata na natjecanjima u poslušnosti, agilityju, skokovima, traganju i slično.