Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

101 pseći trik – aktivnosti koje će vas zbližiti s psom i pružiti mu nove izazove

Naučite efektivne trikove od svjetski poznatog trenera i njenog proslavljenog psa

Kyra Sundance I Chalcy, Autor

101 pseći trik – aktivnosti koje će vas zbližiti s psom i pružiti mu nove izazove

Naučite efektivne trikove od svjetski poznatog trenera i njenog proslavljenog psa

Autor: Kyra Sundance I Chalcy

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2008.

Stranica: 208

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 179,00 kn

Cijena: 129,00 kn

Opis:

Kyru i Chalcy prvi sam puta sreo kada sam radio jedan televizijski talent show namijenjen životinjama. Jedan od suradnika mi je spomenuo da je pronašla psa koji zna čitati! Sve ove godine koje sam proveo u radu i snimanju sa životinjama shvatio sam da ima vrlo pametnih pasa, no ovo je bilo nešto posebno. Naravno da su Kyra i Chalcy pobijedile u ovom televizijskom natjecanju, a zatim i u još nekoliko sljedećih!
Posebno sam zapamtio dvije stvari: prvo, njihove osmijehe, te drugo, da su sve trikove izvodile zajedno. Kamere može natjerati ljude da se usredotoče samo na sebe i zaborave drugu polovicu tima, no Kyra i Chalcy su od prvog snimanja pa do kraja sve izvodile zajedno. Kad me je kasnije Kyra nazvala i rekla: “Chalcy i ja pišemo knjigu!”, nisam bio iznenađen. Moje je jedino pitanje bilo: “A tko utipkava tekst?”
101 pseći trik je knjiga koja se u potpunosti temelji na timskom radu. Kyra i Chalcy izvode pozitivno motivirani trening i tehnike koje ga čine više zabavom nego obavezom. Svi su trikovi sačinjeni na način da kod vašeg psa razvijaju određene vještine, od mentalnih pa do fizičkih, a ujedno i razvijaju vaš prijateljski odnos i povjerenje.