Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

10 gluposti kojima si muškarac može upropastiti život

Laura C. Schlessinger, Autor

10 gluposti kojima si muškarac može upropastiti život

Autor: Laura C. Schlessinger

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x12

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2003.

Stranica: 386

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 39,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Recepcija radioemisije dr. Schlessinger uvjerila je samu autoricu da muškarci nisu emocionalno prazne osobe nego duboko senzibilna i intuitivna bića. U deset kategorija viteštvo, samostalnost, ambicioznost, snaga, seks, brak, uloga muža, očinstvo, djetinjasto ponašanje, machizam, autorica ohrabruje muškarce da budu to što jesu. Nadajmo se da će poneki i pročitati knjigu.

1. GLUPO VITEŠTVO
Kad se upustite u vezu s pogrešnom ženom (slabom, psihički nestabilnom, očajnicom, glupom, nepouzdanom, nezrelom…) mislite da će je vaša ljubav spasiti/promijeniti.
2. GLUPA SAMOSTALNOST
Ne želite priznati da osjećate \”Potrebu\” za intimnošću i vezom, već je prikrivate pretjeranim radom, pićem, drogama, pornografijom i besmislenim seksom.
3. GLUPA AMBICIOZNOST
Ne možete lako i sa ponosom prihvatiti vašu prirođenu društvenu i obiteljsku ulogu oca, pa se klanjate lažnim idolima: novcu, moći, statusu…
4. GLUPA SNAGA
neugodnovam je pokazati da ste slabi, ranjivi, beskorisni, nemoćni ili odbačeni, pa koristite zastrašivanje, silu ili pasivnu agresivnost kako biste ponovo stekli kontrolu.
5. GLUPI SEKS
Za vas su privlačnost prilika i erekcija “simbol”, pa svoju muževnost i snagu mjerite seksualnim osvajanjima, nevjerom i orgazmima.