Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Electrochoc

Autor: Laurent Garnier, David Brun-Lambert

Stanje: Loše

Uvez: Meki

Format: 21x17

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2005.

Stranica: 290

Jezik: Hrvatski

Loše stanje

Cijena: 39,00 kn

Opis:

Odakle početi? Koja je prva uspomena? Zatvorim li oči, osjećam kako mi u ušima bruji. Ima jedna večer, jedna osobita, među stotinama doživljenih diljem svijeta. Jedna večer i i jedna ploča tokom koje se iznenada nešto promijenilo…” Dugo, nisam bio toliko zanesen čitanjem neke knjige koja me usto još i natjera na osobno istraživanje. “Electrochoc” je autobiografska knjiga u kojoj je autobiografija forma za prepričavanje povijesti elektronske glazbe. Kutija u koju je stavljen sadržaj da dobije formu.

Tijekom čitanja imao sam osjećaj da me Garnier drži za ruku i vodi. U svakom opisu nekog partya osjećao sam njegov ushit i entuzijazam, glazbu, ozvučenje i atmosferu. Bas me udarao u prsa i melodije klizile kroz glavu, ljudi euforično plesali oko mene. Zajedno sa njim, kako je on rastao u knjizi kao DJ i glazbenik, raslo je moje znanje i razumijevanje scene i glazbe.
“Electrochoc” je knjiga za istinske ‘glazbene sladokusce’ koji žele više informacija. Ovo je početnica za elektronsku glazbu i knjiga za sistematizaciju gradiva naprednima. Knjiga koja će i osobi nezainteresiranoj za elektronsku glazbenu scenu dati ključ za razumijevanje. Njen background, motive, legende i običaje, njezine ključne trenutke, sudionike, početnike, i uzore, njezine tajne priče.

Zadnjih nekoliko stranica namočene, ne smeta čitanju. U urednom je stanju. Sadržaj čist, korice čiste i uredne.