Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Pobijedite svaki put

- u životu, u sudnici

Lis Wiehl, Autor

Pobijedite svaki put

- u životu, u sudnici

Autor: Lis Wiehl

Format: 23X16

Izdavač: Škorpion

Stranica: 312

Jezik: Hrvatski


Cijena: 69,00 kn
(~9,16 €)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Bilo da se nadate kako ćete uvjeriti šefa da vam da povišicu ili nagovarate svoga supružnika da manje vremena provodi pred televizorom, a više s vama, “Pobijedite svaki put” bit će vam vodič, sa svojim praktičnim i korisnim savjetima kako učinkovito voditi parnicu – i s lakoćom je dobiti.

Prečesto raspravljamo o zaključku, a bez jasnoga iznošenja pretpostavki, reagiramo ljutito, umjesto da iznesemo nepobitne činjenice, osjećamo se napadnutima čim osjetimo otpor ili ne uspijevamo smireno iznijeti neoborive protuargumente. U ovoj dinamičnoj, inovativnoj knjizi Lis Wiehl pokazuje kako primjenjivati odvjetničke vještine, znanje i strategije.

Pišući zanimljivim, pristupačnim načinom, Wiehl vas podučava kako na najbolji način zastupati vlastite interese, tako da svoj slučaj iznesete jasno i precizno – i osvojite srca (i promijenite mišljenja) čak i onih najtvrdoglavijih »protivnika». Naučit ćete jednostavna pravila, koja će vas odvesti do pobjede.

Uz praktične savjete kako učinkovito iznijeti svoj slučaj i izaći kao pobjednik, ova knjiga donosi i pronicljive priče iz stvarnoga života, priče o ljudima, koji su zastupanjem svojih gledišta promijenili vlastite živote. Sa svojim pomno odabranim strategijama, usmjerenim ostvarivanju ciljeva, “Pobijedite svaki put” će vam pomoći ostati pribranima i zadržati stvari pod nadzorom kad god osjetite da vas je život stavio pred sud.