Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Avantura osobne promjene

Priručnik za odrasle koji žele još rasti

Ljubica Uvodić Vranić, Autor

Avantura osobne promjene

Priručnik za odrasle koji žele još rasti

Autor: Ljubica Uvodić Vranić

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 21x15

Izdavač: profil

profil

Godina: 2010.

Stranica: 229

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 69,00 kn

Opis:

Zašto se u poslu treba smijati, igrati, zabavljati i širiti pozitivne emocije, zašto je za vlastito zdravlje važno biti tolerantan, ali i zašto odustajemo, zašto kršimo obećanja i kako se možemo suprotstaviti zlostavljačima – sve su to pitanja na koja autorica odgovara u obliku praktičnih savjeta i uputa na temelju svog bogatog savjetodavnog iskustva.

Glavne komponente psihičkog zdravlja su njegovanje samopouzdanja, emocionalno punjenje, granice u međuljudskim odnosima i aktivno življenje, koje autorica slikovito prikazuje u obliku djeteline s četiri lista i poručuje: „Nagovaramo vas da budete kreativni, slobodni i da riskirate pokazati svoju autentičnu pozitivnu emociju. Napravite emocionalnu investiciju radi svoje zabave, da sebi pokažete kako možete, da ste kreativni, ma da ne kažem – da ste živi!“

Pozivamo vas na avanturu osobne promjene i nagovaramo da ne sabotirate vlastiti život zbog straha, srama ili nesigurnosti. Odakle početi? Od prvog poglavlja… – savjetuje ugledna psihologinja Ljubica Uvodić Vranić u svojoj novoj knjizi za koju je, kako kaže, sigurna da će pomoći svakom čitatelju da bolje upozna sebe.