Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Kemoterapija liječi rak i Zemlja je ravna ploča

Lothar Hirneise, Autor

Kemoterapija liječi rak i Zemlja je ravna ploča

Autor: Lothar Hirneise

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 22x16

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2009.

Stranica: 608

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 159,00 kn

Opis:

Knjiga je kao nova.

U ovoj sveobuhvatnoj knjizi o raku autor obrađuje teorije uzroka raka, dijagnostičke postupke, terapeutske postupke kao što su zračenje i kemoterapija (najčešće terapije konvencionalne medicine), te opisuje konvencionalne metode liječenja za svaku pojedinu vrstu karcinoma, leukemije, limfoma i sarkoma.

Zatim objašnjava i daje upute za primjenu vlastite metode liječenja koju je nazvao “3E”, što uključuje pravilnu prehranu, eliminaciju toksina i povećanje mentalne energije (njem. Ernährung, Entgiftung, Energie). Do svoje metode Lothar Hirneise nije došao slučajno. Dulji je niz godina putovao svijetom tražeći uspješne terapije, a njih je bilo više nego što je moglo stati u knjigu.

Autor je veliki pobornik i poštovatelj dr. Johanne Budwig koja je razvila uljno-proteinsku prehranu i pomoću nje uspješno liječila na tisuće bolesnika (vidi knjigu doktorice Budwig: Rak – problem i rješenje). Ali autor, kao svaki dobar učenik, ide dalje i logički uočava koji misaoni postupci ili koja vrsta prehrane i koje namirnice pomažu u ponovnom uspostavljanju zdravlja.

Na kraju knjige autor opisuje 56 nekonvencionalnih terapija liječenja raka pomoću kojih se može uspješno liječiti zlokobna bolest. U svojoj potrazi za terapijama liječenja raka koje pokazuju dobre rezultate autoru nije bila intencija prikloniti se nekoj unaprijed zadanoj opciji. Ipak, njegova su ga istraživanja većeg broja metoda liječenja dovela do zaključaka koliko je značajno pravilno se hraniti, odstraniti sve nataložene toksine iz našeg tijela i napuniti se pozitivnom energijom za savladavanje stresa.

Autorova logika, ustrajnost i discipliniranost njegove su najveće odlike. Iako se mnogi neće složiti s njime, njegovo je znanje o raku tako sveobuhvatno da mu je teško naći Ahilovu petu. Osobno je istraživao svaku metodu liječenja kako bi donio vlastiti zaključak. Sažetak njegova istraživanja je cjelovito promatranje oboljelog čovjeka (holistički pogled prevladavanja bolesti).

***

Lothar Hirneise je osnivač i predsjednik njemačke Udruge “Ljudi protiv raka” (Menschen gegen Krebs), osnivač Centra za rak “3E” kod Stuttgarta, izdavač časopisa i knjiga, organizator niza predavanja i seminara, pokretač zdravstvenih seminara za školovanje Holističkih savjetnika za rak; općenito on je popularizator svega onoga što djeluje u borbi protiv raka, a što je oboljelima i najvažnije. Godine 2002.g. za svoj je rad dobio nagradu američke Nacionalne fondacije za alternativnu medicinu zajedno s velikanima kao što su dr. Bernie Siegel, dr. Linda Peeno i dr. Susan Silberstein.