Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Louis Armstrong


Louis Armstrong


Država: Bivša Jugoslavija

Godina: 1976.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: 2 LP4361/4362

Stanje omota: 9

Stanje medija: 10

Broj medija: 2

Cijena: 119,00 kn


A1 Nobody Knows The Trouble Ive Seen 4:52
A2 I Gotta Right To Sing The Blues 3:54
A3 Can We Be Friends 3:44
A4 Ive Got My Love To Keep Me Warm 3:02
A5 Stompin At The Savoy 5:13
B1 Lets Do It 8:35
B2 Lets Sing Like A Dixieland Band 2:16
B3 Ive Got The World On The String 2:45
B4 I Get A Kick Out Of You 3:16
B5 Makin Whopee 3:52
C1 A Foggy Day 4:30
C2 Blues In The Night 5:10
C3 Under A Blanket Of Blue 4:18
C4 Dardanella 2:45
C5 Stormy Weather 4:12
D1 Cheek To Cheek 5:47
D2 Bye, Bye Blues 3:42
D3 Gee, Ain I Good To You 4:10
D4 Uncle Satchmos Lullaby 2:20
D5 Body And Soul 3:45

Companies etc
Pressed By – PGP RTB