Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Ludlum Robert, Autor

Strategija Benkrofta

Autor: Ludlum Robert

Strategija Benkrofta

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 24x17

Izdavač: L2

Godina: 2007.

Stranica: 287

Jezik: Srpski

Rabljeno stanje

Cijena: 49,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Knjiga je u super stanju.

Tod Belknap, legendarni operativac Konzularnih operacija, sa kaubojskom reputacijom, otpušten je iz službe pošto je jedna akcija krenula naopako. Istovremeno, njegovog najboljeg pijatelja i kolegu otela je u Libanu jedna paravojna grupa. Vlada odbija sudjelovati u spašavanju i neće da pregovara o njegovom oslobađanju. Belknap uzima stvar u svoje ruke.
U međuvremenu, Andrea Benkroft dobija iznenađujući poziv. Treba primiti neočekivanu zaostavštinu od 12 miliona dolara od rođaka koje nikada nije upoznala. Njena majka je samo kratko bila udata za jednog od Benkrofta, a potom je prekinula svaki kontakt s njima. Nasljedstvo je bilo uslovljeno: Andrea mora pristati da bude članica Upravnog odbora obiteljske fondacije, organizacije koju vodi glava obitelji Benktoft. Međutim, što se više upušta u posao ona uviđa da Fondacija koja je strateški posvećena dobročinstvima, izgleda sve manje dobroćudno…
Koja je njihova stvarna veza s nekim tko se naziva „Genesis“ i radi na destabilizaciji geopolitičke ravnoteže, po cijenu života milijuna nedužnih?
Kako događaji odmiču, Tod Belknap i Andrea Benkroft postaju prinuđeni da se udruže, u makar klimavo savezništvo, kako bi otkrili šta stoji iza svega i to prije nego što bude kasno.