Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Mari Lari

Armati

Uvez: Meki

Format: 20x12

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2017.

Stranica: 262

Jezik: Hrvatski


Cijena u knjižari: 99,00 kn

Cijena: 69,00 kn

Opis:

Uskrs u Veneciji. Pomrčina Sunca skriva veliku tajnu zbog koje dječak Ian Artanian ostaje bez obitelji. Kako bi iskupio grijehe svojih najmilijih i shvatio zašto je baš on jedini preživio, kreće u potragu za svojim životnim pozivom. Taj vitez duhovnosti na putu istine korača kroz medicinu, teologiju, filozofiju i psihologiju tražeći u sebi, a time i u svima nama, duboko potisnuti ili neosviješteni dar s kojim se svatko od nas rađa. To je talent zbog kojeg se razlikujemo od drugih ljudi, nešto samo naše i jedinstveno, često različito od posla kojim se bavimo.

Ianovo poslanje povezano je sa zastrašujućom obiteljskom tajnom koja mu se poput slagalice otkriva u snovima. Priča koja ga noćima budi skriva misterij čiji ga trag vodi do Teste, napuštenoga venecijanskog otoka s kojega huče riječi: Životni poziv najdublja je svrha našeg postojanja i zato se odvažite i zakoračite u potragu života!

Roman Armati književnog dvojca Lari Mari treći je nastavak ciklusa Proza koja liječi, uz prethodno objavljene Bez ljubavi i mržnje i Zlatnog Mjeseca. Novi roman s podnaslovom Potraga za životnim pozivom spoj je lijepe književnosti, filozofije i duhovnosti, a napisan je kao psihološki triler. Roman je inspiriran istinitim pričama.