Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Poruka vode

Masaru Emoto, Autor

Poruka vode

Autor: Masaru Emoto

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x18

Godina: 2003.

Stranica: 142

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 99,00 kn

Opis:

U ovoj se knjizi bavim vodom. Što bolje razumijete vodu, to će vam teže biti zanijekati Božje postojanje.

Otkrio sam da nam fotografije kristala vode prenose važnu mudrost. U kristalima dolazi do fascinantnih promjena kad se vodi pokažu različite riječi, kao što su zahvalnost ili glupost. Kristali nam prenose pouke o tome kako bismo mogli i kako bismo trebali živjeti svoje živote.

Pokazalo se da su fotografije kristala iznimno rječite u opisivanju svijeta. U Japanu se kaže da riječi duše prebivaju u duhu zvanom kotodama ili duh riječi, a izgovaranje riječi posjeduje moć mijenjanja svijeta.

Učenje o vodi slično je istraživanju funkcioniranja svemira, a kristali koji se u vodi otkrivaju slični su vratima što vode u neku drugu dimenziju. Dosad nisam vidio ljepši i precizniji kristal od onoga kojeg su oblikovale riječi ljubav i zahvalnost. Kao da se voda radovala i slavila stvorivši rascvjetani cvijet. Bio je toliko lijep da mogu reći kako mi je promijenio život. Sve bi se svjetske religije trebale temeljiti na tim pojmovima, a kad bi to bila istina, ne bi nam bili potrebni zakoni.

Ljubav i zahvalnost riječi su koje našemu svijetu moraju služiti kao vodič. Nadam se da ćete i vi osjetiti ono uzbuđenje i radost koje sam ja osjetio otkrivajući ovu priču.