Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Lykke

Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu

Meik Wiking, Autor

Lykke

Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu

Autor: Meik Wiking

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 18x13

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2018.

Stranica: 285

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 99,00 € (~745,92 kn)

Cijena: 9,90 €
(~74,59 kn)

Opis:

Od autora bestselera “Hygge” i stručnjaka koji istražuje što sretne ljude čini sretnima stiže nam svojevrsni nastavak pod nazivom Lykke (sreća na danskom).

Više je nego očito zašto se Danska često naziva najsretnijom zemljom na svijetu. Osim što svojim stanovnicima nudi savršenu ravnotežu poslovnoga i privatnoga života, besplatno visoko obrazovanje i besprijekoran vozni red vlakova, nadmašuje ostatak svijeta i po broju zapaljenih svijeća po kućanstvu.

Nitko ne zna više o sreći – koju Danci nazivaju lykke – od Meika Wikinga, direktora Instituta za istraživanje sreće i autora bestselera Hygge – danski recept za sretan život.

Međutim, iako je moguće mnogo toga naučiti od Danaca po pitanju uživanja u životu, ključne tajne sretnoga života potrebno je otkriti u cijelome svijetu. U ovoj fascinantnoj knjizi autor nas vodi u lov na blago kako bismo otključali vrata kvalitetnoga života. Prikupivši podatke, iskustva i savjete iz najsretnijih kutaka svijeta govori nam kako provoditi dragocjeno vrijeme, kako se odnositi prema susjedima ili kako spraviti večeru. Neka vam ova knjiga posluži kao vodič u potrazi za malo više lykkea u životu!