Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige





Država: Velika Britanija

Godina: 1988.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: CCSLP 195

Stanje omota: 10

Stanje medija: 10

Broj medija: 2

Cijena: 109,00 kn


A1 Somebody Loves Me 2:27
Written-By – MacDonald*, De Sylva*, Gershwin*

A2 Beautiful People 3:35
A3 In The Hour 3:04
A4 I Really Loved Harold 4:05
A5 Johnny Boy 2:41
A6 Any Guy 2:50
A7 Im Back In Town 2:17
B1 What Have They Done To My Song Ma 4:02
B2 Lay Down (Candles In The Rain) 7:52
Featuring [With] – The Edwin Hawkins Singers*

B3 Peace Will Come (Acording To Plan) 4:47
B4 Good Book 4:02
B5 Nickle Song 3:42
B6 Babe Rainbow 0:50
C1 Mr. Tambourine Man 4:20
Written-By – Dylan*

C2 Carolina On My Mind 3:37
Written-By – Taylor*

C3 Ruby Tuesday 4:32
Written-By – Jagger-Richards

C4 Sign In The Window 2:22
Written-By – Dylan*

C5 Lay Lady Lay 6:15
Written-By – Dylan*

D1 Christopher Robin 2:35
Written-By – A. A. Milne*, H. Fraser-Simpson*

D2 Animal Crackers 2:12
D3 I Dont Eat Animals 2:10
D4 Psychotherapy 4:55
D5 Leftover Wine 4:42

Liner Notes – Peter J. Storr
Written-By – Melanie Safka (tracks: A2 to A7, B1 to B6, D2 to D5)

All tracks licensed from Buddah Records. Inc

Barcode and Other Identifiers
Barcode (Scanned): 5013428031957