Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Mitchell Kate, Autor

Okajani grijesi

Autor: Mitchell Kate

Okajani grijesi

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Godina: 2013.

Stranica: 260

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 39,00 kn

Opis:

Za obijesnog nasljednika obiteljske tvrtke nova zaposlenica je lak plijen. Navikao kombinirati posao i zadovoljstvo, poslovnu večeru smatra i prilikom za ljubavnu avanturu. Iznenađuje ga, međutim, dojam koji na njega ostavlja mlada atraktivna djevojka koju je upravo upoznao. Isti nemir osjetio je, međutim, i njegov otac, moćni vlasnik tvrtke, kojeg mlada djevojka neobično ga podsjeća na nekadašnju ljubav. I dok je otac prisiljen obračunati se s prošlošću od koje je pobjegao, mladić je suočen s osjećajima s kojima se nije navikao nositi.

Dva muškarca, dva naraštaja, suočena su s promjenama na koje ne mogu utjecati, dok najteži teret promjena snose žene, majka i kći, koje se nalaze na suprotnoj strani. Djeca nekadašnjih ljubavnika upoznaju se i zbližavaju. Hoće li se prošlost ponoviti? I roditelji i djeca suočavaju se s pitanjem vjeruju li u ljubav. O odgovoru na pitanje iz prošlosti ovisi njihova budućnost.

Tri žene, tri naraštaja, suočene su s promjenama na koje ne mogu utjecati. Jedna od njih mora podnijeti najteži teret promjena. Junakinje romana Kate Mitchell vode bitke bliske i shvatljive suvremenoj ženi, dok muški likovi ne skrivaju svoje slabosti. Svaki od njih treba pobijediti sebe u životnoj igri i svaki od njih čitatelja pridobija na vlastitu stranu.

Kate Mitchell pseudonim je Kate Jeličić Milić, Splićanke koja radi kao konobarica u kafiću, a u slobodno vrijeme piše ljubavne romane.