Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Mutna voda, Autor

Bryndza Robert

Autor: Mutna voda

Bryndza Robert

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Godina: 2018.

Stranica: 325

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 69,00 kn

Opis:

Nakon dojave da se u mutnom jezeru nastalom nakon napuštanja nekadašnjeg kamenoloma nalazi odbačena veća količina droge, viša inspektorica Erika Foster, koja sada radi u Odjelu za narkotike policijske postaje Bromley, naređuje pretraživanje jezera. U debelom mulju ubrzo je pronađena droga, no i kostur malog djeteta zamotan u plastičnu vreću.

Erika otkriva da kostur pripada sedmogodišnjoj Jessici Collins, čiji nestanak je prije dvadeset šest godina punio stupce svih novina.

I dok ona pokušava uskladiti nove dokaze sa starima, otkriva da se iza starog, nikad razjašnjenog slučaja kriju mnoge tajne – narušeni odnosi među shrvanim članovima Jessicine obitelji, detektivka koja je radila na slučaju optužena je za mnoge nepravilnosti, glavni osumnjičenik dobio je veliku odštetu od londonske policije, a čovjek koji je u vrijeme nestanka živio u blizini kamenoloma pronađen je mrtav pod sumnjivim okolnostima.

Je li ubojica netko tko je poznavao Jessicu? Osobe koje ne žele da stari slučaj bude riješen, učinit će sve kako bi spriječile Eriku da otkrije istinu…

O autoru