Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Vodič jedne plavuše

Putujte s Nevenom Rendeli kroz Hrvatsku

Rendeli Nevena, Autor

Vodič jedne plavuše

Putujte s Nevenom Rendeli kroz Hrvatsku

Autor: Rendeli Nevena

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: profil

profil

Godina: 2011.

Stranica: 224

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 99,00 € (~745,92 kn)

Cijena: 4,90 €
(~36,92 kn)

Opis:

Nevena Rendeli poznata je voditeljica turističkih emisija i različitih događanja. Putujući Hrvatskom gore i dolje, lijevo i desno više puta godišnje, zavirila je u gotovo svako selo, penjala se po planinama, proučavala ptice u močvarama, vozila motorom čudnovatim otočkim cestuljcima i sunčala se na svim boljim plažama na obali. Tako je upoznala zanimljive ljude s kojima je pričala o mjestima i krajevima u kojima žive i doznala sve najbolje zanimljivosti.

Naša mala zemlja vrlo je raznolika – možete planinariti do vrha na Velebitu, višeg od 1500 metara s pogledom na more i hrpu otoka ili jedriti po Nacionalnom parku Kornati i uživati u moru, ribi i opuštenosti; možete obilaziti vinske podrume u Slavoniji ili posjećivati filmske i druge kulturne festivale u Istri; možete se ludo zabavljati s tisućama stranaca na Garden festivalu u Petrčanima ili posjetiti neku predstavu na Dubrovačkim ljetnim igrama; možete posjetiti Muzej krapinskog pračovjeka ili obilaziti splitske barove.

U knjizi ćete, osim ovoga, pronaći i mnoge druge, manje znane zanimljivosti. Svaka regija obuhvaća jedno poglavlje knjige, svako poglavlje počinje pričom koja dočarava atmosferu tog kraja, a slijede rubrike o najvažnijim mjestima i njihovim kulturnim, povijesnim i prirodnim znamenitostima, mjesta na kojima ćete se najbolje provesti i preporuka gdje jesti i odsjesti.

Ovaj se vodič čita u svako doba godine, samo odaberite mjesto koje želite posjetiti i doznajte što je vrijedno pažnje.