Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Kidanje karmičkih veza

Phyllis Krystal, Autor

Kidanje karmičkih veza

Autor: Phyllis Krystal

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 21x13

Izdavač: Dušević & Kršovnik

Duševnik nakladnik

Godina: 2002.

Stranica: 180

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 69,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Osjećate li da ste zapeli u močvari svojih izbora? Je li Vam život dodijelio ono što zaslužujete, ali biste vi promijenili svoj put da ste imali priliku? Nije prekasno. Otvorite stranice ove knjige, najnovije izdanje u nizu Kidanje veza i prema metodi Phyllis Krystal saznajte da vas vaša prošlost ne mora vezati za vašu budućnost.
Zakon karme govori nam da moramo iskusiti ono što smo pokrenuli u prošlosti. Dobru i lošu karmu Phyllis Krystal poetski opisuje kao djeliće prekrivača napravljenog od pačvorka – svaki je dio povezan s istim koncem, a taj je konac sebstvo. Preko sebstva možemo se probiti kroz vlast karme u duhovno pročišćen život.

P. Krystal nam daje vježbe neprocjenjive vrijednosti koje će nam pomoći da to ostvarimo. Naučite se kako otkriti svoje loše dijelove pačvorka radom sa snovima, odredite svoju karmu ispitujući odnos koji imate s vama bliskim ljudima i, na kraju, uklonite lošu karmu iz svoga života. “Kidanje kaarmičkih veza” pomoći će vam da razvijete novi pačvork svoga života.