Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Pineiro Claudia, Autor

Jarine pukotine

Autor: Pineiro Claudia

Jarine pukotine

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: profil

profil

Godina: 2011.

Stranica: 181

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 59,00 kn

Opis:

Arhitekt Pablo Simo želi izgraditi zgradu o kojoj sanja, ali zadovoljava se time da je crta. Već dvadeset godina radi u arhitektonskom studiju, koji ne može ili ne želi napustiti. Već je dvadeset godina u braku s Laurom, za koju ga vežu još samo navika i kći tinejdžerica.

Kada mu na uredska vrata pokuca tamnokosa djevojka tražeći Nelsona Jaru, počet će se odmotavati klupko tajne koju su Simo, njegov šef i kolegica željeli zaboraviti zauvijek. Jedna davna pukotina, u stanu Nelsona Jare, otvorit će i druge, u životu Pabla Simoa. I više ništa neće biti isto.

Buenos Aires koji raste u nebo, grad koji nastaje i nestaje, pozornica je ove priče o zločinu i o sjećanju, sudionik nečujna razgovora o braku i ljubavi, o krizi srednjih godina i snovima koje smo (jesmo li?) izgubili.

“Claudia Pineiro pravo je otkriće: još jedan dokaz da latinskoamerička književnost ima pisca svjetskog kalibra u kategoriji krimića.”
Deutsche Welle

“Claudia Pineiro izuzetna je dok prikazuje sile koje podrivaju argentinsko društvo, baš kao i dok daje uvid u krhkost međuljudskih odnosa.”
The Times

“Ovdje se napetost gradi običnim, svima poznatim detaljima i situacijama, očajem koji buja u svakodnevnim bračnim i poslovnim bitkama koje vodimo.”
Times Literary Supplement