Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Autor: Meyer Stephenie

Pomrčina

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 24x17

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2009.

Stranica: 495

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 139,00 € (~18,45 €)

Cijena: 13,90 €
(~104,73 kn)

Opis:

Dva klana, oba nadnaravno snažna, oba tek naizgled ljudska, održavaju nesiguran suživot u kišovitom Forksu, mjestašcu na sjeveroistoku američke savezne države Washington. Nedaleko od Forksa leži velegrad Seattle, gdje nepoznati serijski ubojica upravo ostavlja desetke nedužnih žrtava za sobom.

Šerif Forksa, Charlie Swan, zdvaja nad groznim vijestima zajedno s ostalim mještanima, ne sluteći da bi zlo u Seattleu moglo imati veze s njegovom kćeri Bellom. Jedino što Charlieja brine je njezin dečko Edward Cullen, koji joj se vratio nakon što joj je slomio srce i bez objašnjenja mjesecima izbivao iz Forksa. Charlie ne zna zašto je Bella ostala tako vezana uz Edwarda, kad je uz nju cijelo vrijeme bio mladi Jacob Black, sin Charliejevog starog prijatelja Billyja, glavara plemena Quileute iz obližnjeg rezervata.

Dok Bella odbija makar i porazgovarati s Jacobom, Charlie i ne sanja što ona namjerava učiniti odmah nakon što uskoro maturira – i kakvu će ulogu u tome imati ugledna obitelj Cullen, drevno pleme Quileute i zagonetna ubojstva u Seattleu…