Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

HumanUp – nameštanje atlasa

Zdravi bez lečenja, dug život bez bolesti

Predrag Đorđević, Autor

HumanUp – nameštanje atlasa

Zdravi bez lečenja, dug život bez bolesti

Autor: Predrag Đorđević

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: L2

Godina: 2016.

Stranica: 226

Jezik: Srpski

Rabljeno stanje

Cijena: 11,90 €
(~89,66 kn)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

"Ako je medicina umjetnost liječenja, a jest, i ako su nam u medicini potrebne nove metodologije rada, a jesu, onda je ova knjiga renesansa umjetnosti liječenja. Činjenice koje su iznesene u ovoj knjizi prkose raznim autoritetima, hipotezama i teorijama, i kao takve učvršćuju temelje znanosti kao primijenjene logike. Potkrijepljene detaljnim i studioznim analizama, već dokazanim i u području konvencionalne medicine, našle su svoje teorijsko i praktično uobličenje i kroz svjedočanstva tisuća zadovoljnih klijenata. Drago mi je da sam i ja jedan od njih.

Prirodna medicina nas uči da se bavimo uzrokom problema i sagledavamo ga kroz prizmu kako medicinskih tako i nemedicinskih metoda, da bismo uzrok problema otkrili, razumjeli i riješili pravovremeno. Baveći se uzrokom problema izmještenosti atlasa i posljedicama koje ta izmještenost izaziva, u ovoj knjizi autor Predrag Đorđević jednostavno i lako prilazi čitatelju. Mora se odati priznanje i poštovanje tolikoj hrabrosti i odgovornosti autora koji je nastojao da nesebično podeli sa nama svoja stečena znanja i iskustvo.

Vjerujem da će ova knjiga ostaviti snažan utisak na svakog čitatelja, a ljudima koji autorova saznanja primijene omogućit će blagorodan i plodonosan put ka izlječenju."

– doktor prirodne medicine Dragan Oljača