Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Autor: Quirk Matthew

500

Stanje: Novo

Uvez: Tvrdi

Format: 20x14

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2012.

Stranica: 290

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena u knjižari: 139,00 kn

Cijena: 79,00 kn

Opis:

JEDNA OSOBA MOĆNIJA OD „500”?
PRIČA O ČOVJEKU KOJI POZNAJE NJIHOVE TAJNE.
Nakon što je diplomirao pravo na Harvardu, Mike Ford dobio je posao snova u Davies Groupu, najmoćnijoj washingtonskoj konzultantskoj tvrtki. A sad su mu uperilipištolj u glavu i progone ga dva najopasnija muškarca na svijetu. Kako bi se izvukao iz toga, poduzima sve za što je mislio da više neće činiti: lagati, varati, krasti, a ovaj put možda čak i ubiti.
Mike je odrastao u svijetu sitnih varalica i učiolekcije od vlastitog oca. S mukom stečeni uspjeh na studiju prava trebao mu je omogućiti izlazak iz tog svijeta. Kao mlada zvijezda u usponu u Davies Groupu, našao se licem u lice s elitnom skupinom od 500 muškaraca i žena koji zapravo upravljaju Washingtonom – i svijetom. Ali, kako ubrzo shvaća, trgovanje utjecajem poznat mu je posao: čak i s pedigreom, prevara je prevara.
Spajajući elemente političke intrige i uzbudljive akcije, 500 je eksplozivan roman o pojedincu koji se suprotstavio moćnom establišmentu. U Mikeu Fordu čitatelji će otkriti novog junaka koji nauči da tko visoko leti, nisko – i smrtonosno – pada.

O autoru:
Matthew Quirk studirao je povijest i književnost na Harvardu. Nakon što je diplomirao,pet je godina radio za The Atlantic pišući o zločinu, privatnim tvrtkama koje rade za vojsku, trgovini opijumom, procesuiranju terorista i međunarodnim bandama. Živi u blizini Washingtona.