Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Fowler Karen Joy, Autor

Potpuno smo izvan sebe

Autor: Fowler Karen Joy

Potpuno smo izvan sebe

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2015.

Stranica: 307

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena u knjižari: 99,00 kn

Cijena: 69,00 kn

Opis:

Što biste učinili kad biste saznali da vam je otac iskoristio djetinjstvo za vlastiti eksperiment? Rosemary ne priča mnogo, a o nekim stvarima uopće ne govori. Imala je sestru Fern, svoju uvrnutu drugu polovicu, koja je nestala iz njenog života u okolnostima koje bi ona najrađe željela zaboraviti. Prošlo je deset godina i otkako je posljednji put vidjela svoga voljenog starijeg brata Lowella.

Rosemary sad pohađa fakultet. Počinje uviđati da ne može krenuti naprijed ako se ne vrati natrag, u vrijeme kad je imala pet godina. Tada su je roditelji poslali baki i djedu, ali je na povratku saznala da joj je sestra Fern nestala…

Karen Joy Fowler postala je slavna napisavši roman Klub čitatelja Jane Austen koji je ubrzo postao svjetski hit. Po romanu je odmah snimljen i uspješni istoimeni film u kojemu su glavne uloge tumačili Emily Blunt i Hugh Dancy. Još je veće iznenađenje postao njezin roman Potpuno smo izvan sebe koji je temom šokirao javnost, ali i oduševio stilom i spisateljskim talentom. Roman je postao velikim hitom s obje strane Atlantika i osvojio, osim srca čitatelja, i nekoliko prestižnih nagrada kao što su Nagrada Pen/Faulkner i Kalifornijska književna nagrada. Knjiga je uvrštena i među finaliste Nagrade Man Booker. Karey Joy Fowler živi u Kaliforniji u Santa Cruzu, a napisala je i nekoliko zbirki priča i romana.