Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Autor: Raabe Melanie

Sjena

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Znanje Zagreb

znanje zagreba nakladnik

Godina: 2020.

Stranica: 354

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 19,00 kn

Opis:

“Jedanaestoga veljače u Prateru ćeš ubiti muškarca po imenu Arthur Grimm. S dobrim razlogom i svojom voljom.” Mlada novinarka Norah upravo se preselila iz Berlina u Beč da bi napokon okrenula novu stranicu u životu kad joj stara prosjakinja na ulici saspe u lice te riječi. Norah je zabezeknuta jer se upravo u noći 11. veljače prije mnogo godina dogodilo nešto strašno. Unatoč tome ne obazire se na staricu, smatra je smušenom i ludom jer što bi drugo mogla biti – sve dok se uskoro u njezinu životu ne pojavi muškarac po imenu Arthur Grimm. Ubrzo joj se javlja zla sumnja: ima li ona možda zaista dobar razlog osvetiti se Grimmu? Što se svojedobno zaista dogodilo, one najstrašnije noći u njezinu životu? Može li Norah zadovoljiti pravdu, a da pritom i sama ne postane ubojica?

“Majstorski konstruirana radnja, šokantni preokreti i neočekivani rasplet nikoga neće ostaviti ravnodušnim.” Kirkus Reviews

“Ovaj roman ima sve: originalnu priču, hipnotizirajuću napetost i fascinantnu glavnu junakinju koja podsjeća na Lisbeth Salander.” Ian Hamilton

Melanie Raabe talentirana je njemačka spisateljica. Njezin debitantski roman Slučaj dobio je nekoliko nagrada i privukao pozornost ljubitelja psiholoških trilera diljem svijeta.
Autoričin stil odlikuje literarnost i sugestivno pripovijedanje koje čitatelja doslovno uvlači u buran svijet misli i osjećaja glavnih junaka. Osim Slučaja, u izdanju Znanja objavljeni su i njezini romani Istina te posljednji Sjena.