Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Rendell Ruth, Autor

Djevojka iz susjedstva

Autor: Rendell Ruth

Djevojka iz susjedstva

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2016.

Stranica: 268

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 99,00 kn

Cijena: 59,00 kn

Opis:

DJEVOJKA IZ SUSJEDSTVA je intrigantan i neodoljiv roman Ruth Rendell, jedne od najznačajnijih autorica kriminalističkih romana.

Woodyjev bijes bio je hladan. Hladan i spor. Ali jednom kad ga je obuzeo, malo-pomalo je bujao i više nije mogao razmišljati ni o čemu drugome. Međutim, od samog je početka znao da neće moći živjeti dok ono dvoje žive. Umjesto da spava, ležao je budan u mraku s onim rukama pred očima: Anitinom uskom i bijelom, s dugim zašiljenim noktima premazanim pastelno ružičastim lakom; muškarčevom tamnoputom i jednako privlačnom, s lagano raširenim prstima.

Prije početka Drugog svjetskog rata, ispod zelenih livada u Loughtonu u Essexu, iskopana je mračna mreža tunela. Skupina djece ih otkriva. Igraju se u njima. Oni postaju njihovo tajno mjesto. Sedamdeset godina kasnije, svijet se promijenio. Građevinari su preobrazili ruralni krajolik. Prijatelji iz napola zapamćenog svijeta poženili su se, umrli, razboljeli, odselili ili nestali. Radovi na novoj kući po imenu Warlock otkrivaju jezovitu tajnu, zakopanu prije cijelog jednog života. Umoran detektiv, zaokupljeniji novijim zločinima, mora istražiti slučaj mogućeg ubojstva.