Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Roberts Nora, Autor

Rod O’Dwyer I-III

Autor: Roberts Nora

Rod O’Dwyer I-III

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 19x12

Izdavač: profil

profil

Godina: 2015.

Stranica: 384 x 3 knjige

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 89,00 kn

Opis:

Crna vještica, Šapat sjene, Magija Krvi
“Crna vještica” govore o lozi O’Dwyer koja se srčano bori za ljubav, ali i za spas vlastitog roda kojem zlo prijeti već stoljećima!

Šapat Sjene
Connor O’Dwyer i Meara Quinn su prijatelji iz djetinjstva, a baveći se sokolarenjem i turističkim jahanjem svakodnevno surađuju. No, ni jedno ni drugo nikada nisu pokazali što doista osjećaju kako ne bi ugrozili svoje prijateljstvo. Meara nije vještica, iako Branna osjeća snagu njezine ljubavi i skrivenu moć u njezinim korijenima, dok Connor vidi samo njezino tijelo boginje. Kad mu se sile zla iz prošlosti prišuljaju iza leđa kao magla, prijeteći svemu što voli, Connor će krugom koji je stvorila njegova obitelj morati obuhvatiti i prijatelje. Mearina snaga i ljubav bit će odlučujuće za još jedan okršaj za spas roda O’Dwyer

Magija krvi
Branna O’Dwyer, vlasnica je trgovine Crna vještica u kojoj prodaje rukom izrađene sapune, kozmetiku i svijeće. Brannina snaga i nesebičnost drži na okupu krug bliskih prijatelja i članova obitelji koji brinu o konjima, sokolovima i psima ljubimcima. Brannina nesretna ljubav prema Finnbaru Burkeu, nedopustiva zbog suprotstavljenih obitelji, obilježila je cijeli njezin život. Fin provodi život putujući svijetom kako bi ispunio prazninu nastalu nakon raskida s Brannom i posvećuje se poslu a ne osjećajima. Ali kad se prijeteći uragan zla nadvije nad sve što je drago njezinoj obitelji i prijateljima, Finova snaga i hrabrost bit će presudni u borbi protiv zla koje stoljećima proganja njihove obitelji.