Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Autocestom zdravlja – antioksidanti i vi

Ross Walker, Autor

Autocestom zdravlja – antioksidanti i vi

Autor: Ross Walker

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2003.

Stranica: 172

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 59,00 kn

Snižena cijena: 49,00 kn

Opis:

O utjecaju antioksidanata na naše tijelo

Koliko biste dugo željeli živjeti?
Želite li ostati zdravi, treba vam plan. Dr. Ross Walker u svojem svjetskom bestseleru Autocestom zdravlja nudi brižljivo izrađen plan za vaše najbolje zdravlje, koji se oslanja prije svega na prehranjivanje, antioksidante, vitamine i minerale.

Svi dobro znamo da zbog zuba vremena zarđa i silan komad željeza, da se ulje užeže na zraku, a naribana jabuka potamni. Sve je to posljedica istog procesa koji nastaje za vrijeme dodira tvari sa zrakom (kisikom) i nazivamo ga oksidacija. Iako su nam oksidacijske pojave vrlo dobro poznate iz svakodnevnog života, teško možemo zamisliti da prisutnost kisika, bez kojeg ne možemo živjeti, ima slične posljedice i u unutrašnjosti našeg tijela. Ipak je tako, što dokazuju i brojna novija znanstvena istraživanja koja oštećenjima stanica kisikovim slobodnim radikalima pripisuju važnu ulogu pri razvoju kroničnih bolesti suvremenog čovjeka te čak i pri samom procesu starenja.

Knjiga Autocestom zdravlja nudi čitatelju vitalne informacije koje se temelje na dr. Rossovim dugogodišnjim kliničkim iskustvima, istraživanjima i čitanjima najrazličitije stručne literature.