Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e

Kako prestati trošiti vrijeme koje nemate na ljude koji vam se ne sviđaju čineći stvari koje ne želite činiti

Sara Knight, Autor

Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e

Kako prestati trošiti vrijeme koje nemate na ljude koji vam se ne sviđaju čineći stvari koje ne želite činiti

Autor: Sara Knight

Format: 18x13

Izdavač: ljevak

Stranica: 193

Jezik: Hrvatski


Cijena: 79,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Knjiga Sare Knight Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e međunarodni je bestseler o tome kako se brinuti manje i dobiti više. Jeste li pod stresom i pretrpani poslom dok od života ne dobivate dovoljno? Je li vam dosta ispunjavanja želja i prohtjeva drugih ljudi prije negoli zadovoljite sebe? Ako je tome tako, tada je pravo vrijeme da vas ne j**e živa sila.

Ova briljantna, urnebesna i praktična parodija bestselera Marie Kondo, The Life-Changing Magic of Tidying Up, objašnjava kako se osloboditi neželjenih obveza, srama i krivnje i kako da svoje dragocjeno vrijeme počnete trošiti na ljude koji vas čine sretnima, čineći ono što želite. Autoričina jednostavna Metoda nežaljenja za izbacivanje mentalnog otpada u dva koraka pomoći će vam da vam se počne živo j**ati i za obiteljske drame, „bikini tijelo“, mišljenja suradnika, tračera i stranaca, „lude“ zabave i stvari koje vam nisu potrebne i… druga sranja.

Čitanje ove knjige i njezina „j**e mi se“ filozofija oslobodit će vas i omogućiti vam da svoje vrijeme, energiju i novac ulažete u ljude i stvari koji su doista važni. Zato… Što čekate? Neka vam se živo j**e i već danas počnite živjeti svoj najbolji život.

„Genijalno!“

Cosmopolitan