Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Kako se uspješno prodati

Osnove uspješnog komuniciranja u obiteli, s prijatelima, poslovnim partnerima i svima koji vas gledaju i slušaju (i kupuju nešto od vas)

Saša Petar, Autor

Kako se uspješno prodati

Osnove uspješnog komuniciranja u obiteli, s prijatelima, poslovnim partnerima i svima koji vas gledaju i slušaju (i kupuju nešto od vas)

Autor: Saša Petar

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 24x17

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2003.

Stranica: 221

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 59,00 kn

Opis:

U doba povezivanja s Europom i svijetom danas je osnovna pretpostavka da vas ljudi poznaju i prepoznaju. Lakim, jednostavnim i ujedno preciznim jezikom, uz mnoštvo primjera, autor nam omogućuje da na važnom zadatku razgovaranja, pregovaranja i općenito komuniciranja stečena znanja odmah uspješno primijenimo.

Osobna poslovna komunikacija područje je međuljudskih odnosa kojima se svi svakodnevno bavimo, no unatoč njihovoj važnosti i utjecaju na naše živote, rijetko razmišljamo o njima, a još rjeđe ih želimo (i znamo) unaprijediti.

Komunikacija je prodaja. Svaki pokret, riječ ili simbol za svoj cilj imaju prodaju nečega što želi prodati onaj što šalje poruku onome tko poruku prima. Svatko od nas je prodavač i svatko od nas je kupac, a komunikacija je sredstvo da uspješno provedemo prodaju.

Želite li se dobro “prodati” djevojci koja vam se dopada? Želite li svom djetetu “prodati” prijedlog da mora ranije na spavanje? Možete li kupcu uspješno prodati proizvod koji nudite? Želite li se dobro prezentirati, dobro pregovarati i, naposljetku, uspješno prodati? Knjiga Saše Petra “Kako se uspješno prodati” sadrži sve što trebate znati o komunikaciji u poslovnom i u privatnom životu, te kako uspješno prodati svoje znanje, svoje ideje ili svoje proizvode.