Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Schur Leslie

Šetačica pasa

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x12

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2005.

Stranica: 251

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 19,00 kn

Opis:

Nini Shephard u ovom trenutku u životu ne ide baš najbolje. Nedavno se razvela, još nedavnije dala otkaz u izdavačkoj kući, a onda odlučila napraviti rez i baviti se jednim posve osebujnim poslom. U New Yorku, gradu u kojem baš ništa nije neobično, u kojem život teče posebnim ritmom, Nina se bavi šetanjem pasa. Svi prezaposleni odvjetnici, dokone gospođe i preokupirani roditelji imaju nekog tko uskače i umjesto njih se bavi njihovim ljubimcima. Upravo jedan takav odvjetnik, super-poželjni Daniel Maguire, osvojio je Ninino srce. I to na neviđeno. Dovodeći i odvodeći psa iz njegova stana, njuškajući tamo gdje ne bi smjela, Nina se preko glave zaljubila u njegove fotografije, saksofon i glazbeni ukus. A kada ga konačno upozna, pravi Daniel još je poželjniji od onoga iz njezine mašte. No, ono što Nina ne zna jest da je pravi Daniel zapravo njegov brat blizanac Billy, da se ne bavi odvjetništvom, već je dosadni agent Porezne uprave, ne skija na vodi i ne obilazi egzotične krajeve. Jedino je saksofon njegov.

Ljupki debut urednice u izdavačkoj kući Leslie Schnur o tome kako i onda kad se to čini najmanje mogućim, ljubav može pokucati na vrata i o pravom značenju prijateljstva osvojio je publiku, ali i veliki filmski studio, pa će u svom novom filmu Reese Whiterspoon utjeloviti upravo ovu neobičnu glavnu junakinju.

Hrvatski prijevod potpisuje Dubravka Pleše, a isprobani Anima-dvojac, Ana Belošević i Marko Derenčinović, izradio je i ovu naslovnicu.