Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Shark Island

Law Of The Order

Shark Island

Law Of The Order

Godina: 1989.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: 465956 1

Stanje omota: 9

Stanje medija: 10

Cijena: 119,00 kn

Trenutno nema na stanju!


A1 Paris Calling
Written-By – M. Radice*, R. Black*

A2 Shake For Me
Written-By – J. Ponti*, R. Black*

A3 Somebodys Falling
Written-By – D. Sabo*, J. Ponti*, R. Black*

A4 Bad For Each Other
Written-By – R. Black*, S. Sercombe*, S. Diamond*

A5 Passion To Ashes
Written-By – M. Bissonette*, R. Black*, S. Sercombe*

B1 Spellbound
Written-By – J. Ponti*, R. Black*

B2 Get Some Strange
Written-By – R. Black*, S. Sercombe*

B3 Why Should I Believe
Written-By – R. Black*, S. Sercombe*

B4 Ready Or Not
Written-By – J. Dexter*, R. Black*, S. Sercombe*

B5 The Chain
Written-By – C. McVie*, J. McVie*, L. Buckingham*, M. Fleetwood*, S. Nicks*

Companies, etc.
Phonographic Copyright (p) – CBS Records Inc.
Copyright (c) – CBS Records Inc.
Recorded At – Cherokee Studios
Recorded At – Sunset Sound
Recorded At – NRG Studios
Mixed At – Record Plant, Los Angeles
Mastered At – Masterdisk

Bass, Vocals – Chris Heilmann*
Drums, Percussion – Greg Ellis
Engineer, Mixed By – Brian Foracker*
Guitar, Vocals – Spencer Sercombe
Mastered By – Howie Weinberg
Producer – Randy Nicklaus
Vocals – Richard Black (8)

made in Holland on label
“The Chain” is a Fleetwood Mac cover

Barcode and Other Identifiers
Barcode: 5 099746 595616
Label Code: LC 0199
Rights Society: BIEM/STEMRA
Matrix / Runout (Runout Side 1): 01 465956 20 1A1
Matrix / Runout (Runout Side 2): 01 465956 20 1B1