Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Spielman Lori Nelson, Autor

Sve što sam željela

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x15

Izdavač: L1

Godina: 2016.

Stranica: 356

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 59,00 kn

Opis:

U prvom romanu Lori Nelson Spielman “Sve što sam željela” – savršenom za ljubitelje Cecelije Ahern i Jojo Moyes – jedna se žena sprema zaokružiti stari popis životnih ciljeva koji je sastavila još u djetinjstvu, a ti je cjeloživotni snovi onda vode putem kojem se nipošto nije nadala.

1. Otići u Pariz
2. Imati dijete, možda i dvoje
3. Zaljubiti se

Brett Bohlinger kao da ima sve: dobro plaćen posao, prostrano potkrovlje, neodoljivo zgodnog dečka. Sve u svemu, život joj je bajka. To jest, sve dok joj ne premine voljena majka, ostavljajući za sobom oporuku u kojoj je naveden veliki uvjet: da bi dobila nasljedstvo, Brett najprije mora zaokružiti popis životnih ciljeva koje je zapisala još kao naivna četrnaestogodišnjakinja.

Duboko ojađena, Brett nikako ne shvaća smisao majčine odluke – njezini snovi iz djetinjstva ni izdaleka ne nalikuju ambicijama koje je pokreću s trideset četiri godine. Neki se čine i nemogućima.

Kako bi uopće mogla ostvariti odnos s ocem koji je umro prije sedam godina? Drugi pak, kao Postati strašno dobra nastavnica, od nje će zahtijevati da iz temelja preokrene cijelu svoju budućnost. I dok Brett, u potrazi za tinejdžerskim snovima, nevoljko kreće na zbunjujuće putovanje, jedno joj postaje jasno.

Ponekad se najslađi darovi u životu nalaze na najneočekivanijim mjestima.