Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Vještine igrališta

Stanley I. Greenspan, Autor

Vještine igrališta

Autor: Stanley I. Greenspan

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 23x15

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2003.

Stranica: 308

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 99,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

“Ne samo da daje roditeljima veliko razumijevanje djece u srednjim godinama, već također daje i odlične savjete o tome kako ih bolje podržati.”
The Washington Post
“Pravovremena knjiga jednog od vodećih dječijih psihijatara našeg vremena. Potrebni su nam ti uvidi u unutarnji svijet djece. Ovo je uzbudljiva knjiga, laka za čitanje, s kojom se lako poistovjetiti… vrijedna za sve roditelje koji imaju djecu između pet i dvanaest godina.”
T.Berry Brazelton, dr. med.
Stanlv I. Greenspan, dr. med., klinički je profesor psihijatrije, bihevioralnih znanosti i pedijatrije na medicinskoj školi sveučilišta George Washington i praktičar dječije psihijatrije. Autor je knjige First Feelings i mnogih drugih stručnih i popularnih knjiga. Prijašnji voditelj grupe za proučavanje mentalnog zdravlja nacionalnog instituta za mentalno zdravlje, dr. Greenspan je načelnik dječje psihoanalize u psihoanalitičkom institutu Washington.
Jacqueline Salmon je stalna spisateljica u novinama Washington Post. Njeni su se članci također pojavljivali u časopisima Ms., Self, Seventeen, i American Eaby.