Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Autor: Steel Danielle

Kuća

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Godina: 2010.

Stranica: 319

Jezik: Srpski

Rabljeno stanje

Cijena: 29,00 kn

Opis:

Kuća slavnog glumca Coopera Winslowa jedna je od najljepših u Hollywoodu, a njezin vlasnik, iako u godinama, jedan od najpoželjnijih muškaraca za kojim uzdišu žene diljem svijeta. No i njegova će karijera doći u krizu: kako nema nijedne velike uloge na vidiku, Coopu prijeti bolna sudbina: mora iznajmiti dio voljenoga doma.

Njegovi novi podstanari, Mark Friedman i Jimmy O’Connor, imaju vlastitih briga. Marka je netom prije ostavila supruga s kojom je bio šesnaest godina u braku, a Jimmyjeva je supruga nedavno umrla. A kad se u kuću usele Markovi sin i kći, tinejdžeri, sve se mijenja. Glazba trešti iz svakoga kuta, mlade starlete dolaze i odlaze, izbija skandal, a trojica muškaraca koji se prije nisu poznavali neočekivano postaju prijatelji… Tada će se u ovom neobičnom društvu pojaviti i nova gošća s velikom tajnom, tajnom koja će na neočekivan način promijeniti ne samo Cooperov život.

Usred blistavih kulisa slave i glamura, Danielle Steel zagrebla je dublje kako bi ispričala priču o prijateljstvu i ljubavi, tragedijama i novim prilikama. U romanu Ladanjska kuća slavna američka spisateljica donosi dirljivu priču o sjaju i bijedi Hollywooda i ponavlja uspjeh svojih, na hrvatskom objavljenih romana: Tajnovita neznanka, Krila, Uspomene, Zalazak sunca u St. Tropezu… Roman je s engleskoga prevela Patricija Vodopija.