Pčelinji proizvodi i njihovo korišćenje
Stefan Škenderov, Ceko Ivanov, Autor
Pčelinji proizvodi i njihovo korišćenje
Autor: Stefan Škenderov, Ceko Ivanov
Stanje: Rabljeno
Uvez: Meki
Format: 20x14
Izdavač: Srpski izdavač
Godina: 1986.
Stranica: 189
Jezik: Srpski
Cijena: 7,90 €
(~59,52 kn)
Opis:
U knjizi su na modernom znanstvenom nivou i pristupačnim jezikom analizirani razni pčelinji proizvodi: med, pčelinji otrov, propolis, vosak i cvjetni prah. Opisani su načini dobivanja, sastav, kemijska i biološka svojstva, kao i njihova hranjiva i dijetetska svojstva. Knjiga je namijenjena poljoprivrednim stručnjacima, ljekarima, biolozima, tehnolozima u prehrambenoj industriji i drugim stručnjacima. Mogu je koristiti pčelari i svi oni koje interesiraju sastav, osobine, proizvodnja i upotreba pčelinjih proizvoda.