Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige


Anthology 1964-1973


Anthology 1964-1973

Država: Nizozemska

Godina: 1973.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: 5C 180-94936

Stanje omota: 10

Stanje medija: 10

Broj medija: 2

Cijena: 129,00 kn


A1 The Way You Do The Things You Do 2:45
A2 I’ll Be In Trouble 2:56
A3 The Girl’s Alright With Me 2:55
A4 Girl (Why You Wanna Make Me Blue) 2:18
A5 My Girl 2:57
A6 It’s Growing 2:56
A7 Since I Lost My Baby 2:46
A8 My Baby 3:00
B1 Get Ready 2:32
B2 Ain’t Too Proud To Beg 2:31
B3 Beauty Is Only Skin Deep 2:21
B4 (I Know) I’m Losing You 2:26
B5 You’re My Everything 2:58
B6 (Loneliness Made Me Realize) It’s You That I Need 2:37
B7 I Wish It Would Rain 2:48
B8 I Could Never Love Another (After Loving You) 3:32
C1 Cloud Nine 3:29
C2 Runaway Child, Running Wild 4:49
C3 Don’t Let The Joneses Get You Down 4:48
C4 I Can’t Get Next To You 2:52
C5 Psychedelic Shack 3:52
C6 Ball Of Confusion (That’s What The World Is Today) 4:03
C7 Ungena Za Ulimwengu (Unite The World) 4:28
D1 Superstar (Remember How You Got Where You Are) 2:54
D2 I Ain’t Got Nothin’ 3:46
D3 Just My Imagination (Running Away With Me) 3:47
D4 Take A Look Around 3:07
D5 Papa Was A Rollin’ Stone 6:55
D6 Masterpiece 4:26
Companies, etc.

Made By – N.V. Bovema


Compiled By – Pete Felleman

Vervaardigd in licentie door N.V. Bovema, Heemstede, Holland

Barcode and Other Identifiers
Other (cat. no of album two.): 5C 180-94937
Matrix / Runout (Side 1 etched): 5C180-94936-A// 21619-1-Y
Matrix / Runout (Side 2 etched): 5C180-94936-B// 21620-1-2
Matrix / Runout (Side 3 etched): 5C180-94937-A// 21621-1-9
Matrix / Runout (Side 4 etched): 5C180-94937-B// 21622-1-1Y2