Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Terence Trent D'Arby

Terence Trent D’Arby’s Neither Fish Nor Flesh

Terence Trent D'Arby

Terence Trent D’Arby’s Neither Fish Nor Flesh

Država: Bivša Jugoslavija

Godina: 1989.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: LL 1836

Stanje omota: 10

Stanje medija: 10

Cijena: 109,00 kn


A1 Declaration: Neither Fish Nor Flesh
Guitar – Anton Drennan*, Bob Brimson, Terence Trent DArby

A2 I Have Faith In These Desolate Times
Guitar, Percussion – Terence Trent DArbyHarp – Helen Davies

A3 It Feels So Good To Love Someone Like You
Cymbal, Keyboards, Noises, Organ, Percussion, Scratches, Sitar, Timpani – Terence Trent DArbyGuitar – Percy RobinsonStrings – Degani Ensemble, The

A4 To Know Someone Deeply Is To Know Someone Softly
Bass, Organ [Hammond B3] – Mike Timothy*Drums, Keyboards, Percussion, Piano, Vibraphone – Terence Trent DArbyGuitar – Connor Brady*

A5 Ill Be Alright
Bass – Cass Lewis*Drums – Geoff DunnGuitar – Christian MarsacHorns – Kick Horns, TheKeyboards [Fender Rhodes] – Mike Timothy*Organ [Hammond B3] – Bob AndrewsPercussion – Terence Trent DArbyPiano – Pete Wingfield

A6 Billy Don Fall
Bass – Eoghan ONeillClavinet, Drums, Guitar, Keyboards, Percussion – Terence Trent DArbyGuitar – Connor Brady*

B1 This Side Of Love
Bass – Cass Lewis*Cello – John HeleyDrums, Guitar, Keyboards, Piano – Terence Trent DArbyGuitar – Pete GlenisterSaxophone – Christian MarsacViola – Chris Wellington, David EmanuelViolin – Gavyn Wright, Wilf Gibson

B2 Attracted To You
Bass – Tony MalloyClavinet, Drums, Guitar, Keyboards, Percussion, Tambourine – Terence Trent DArbyGuitar – Pete GlenisterOrgan [Hammond B3], Piano – Mike Timothy*Tenor Saxophone – Richard Buckley*

B3 Roly Poly
Bass – Cass Lewis*Cello – Martin LovedayClarinet – David White (2), Richard Addisson*Drums, Keyboards, Marimba, Organ, Percussion, Piano – Terence Trent DArbyGuitar – Pete GlenisterOboe – Michael JeansTrumpet – Dick PearceViola – David EmanuelViolin – Gavyn Wright, Wilf Gibson

B4 You Will Pay Tomorrow
Bass – Cass Lewis*Cello – Martin LovedayClavinet, Kazoo, Percussion, Tambourine – Terence Trent DArbyDrums – Geoff DunnGuitar – Pete GlenisterHorns – Kick Horns, TheViola – Roger ChaseViolin – Ben Cruft, Gavyn Wright

B5 I Don Want To Bring Your Gods Down
Bass – Eoghan ONeillDrums, Keyboards [Rhodes], Tambourine – Terence Trent DArbyGuitar – Connor Brady*Organ – Mike Timothy*Saxophone – Carl Geraghty, John CurranStrings – Degani Ensemble, TheTrombone – Jack BayleTrumpet – Stephen McDonnell

B6 … And I Need To Be With Someone Tonight
Percussion – Terence Trent DArby

Arranged By, Mixed By, Producer, Vocals, Written-By – Terence Trent DArby
Conductor [Horns, Strings, Woodwinds] – Mike Timothy*
Engineer – Tim Martin
Mastered By – Ian Cooper