Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

1-2-3 uspjeh za odgojite i učitelje

Thomas W. Phelan, Sarah Jane Schonour, Autor

1-2-3 uspjeh za odgojite i učitelje

Autor: Thomas W. Phelan, Sarah Jane Schonour

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 22x16

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2006.

Stranica: 244

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 79,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

1-2-3 uspjeh za odgojitelje i učitelje: Učinkovita disciplina od dječjeg vrtića do 8. razreda

Učitelje se tijekom njihova formalnog obrazovanja malo ili nimalo osposobljava za uspostavljanje discipline u razredu ili općenito snalaženje u učionici. No iskusni će vam nastavnici reći što će se dogoditi ako ništa ne poduzmete u vezi ponašanjem zahtjevnog djeteta: cijela se školska godina može poremetiti. Uspostava discipline u školskom razredu ili u skupini živahnih mališana ne mora biti iscrpljujuća!

Inspiriran bestselerom za roditelje 1-2-3 Uspjeh: Učinkovita disciplina za djecu od 2 do 12 godina, priručnik 1-2-3 Uspjeh za odgojitelje i učitelje jasnim i jednostavnim jezikom precizno objašnjava načine na koje odgojitelji i učitelji mogu uspostaviti i razumno održavati disciplinu u odgojnoj skupini ili razredu. Naučite: izuzetno jednostavnu metodu za eliminiranje neposlušnog ponašanja u skupini, kako ohrabrivati i poticati pristojno ponašanje u razredu i razvijanje radnih navika, kako vaša osobnost utječe na vaš stil podučavanja i ophođenja s djecom, kako uspješno prelaziti na nove aktivnosti, pouzdane savjete koji se mogu primijeniti na igralištima, dječjim priredbama i predstavama, izletima, tijekom čišćenja i stanki za objed, kako konstruktivno komunicirati s roditeljima.

1-2-3 Uspjeh za odgojitelje i učitelje otklanja sve nedoumice u vezi s razrednom disciplinom. Ovaj jedinstveni program odgajateljima i učiteljima omogućava miran i neometan rad s djecom i, povrh svega, mir u duši.