Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Tom Petty And The Heartbreakers

Damn The Torpedoes

Država: Bivša Jugoslavija

Godina: 1980.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: LPS 1006

Stanje omota: 10

Stanje medija: 10

Cijena: 99,00 kn


A1 Refugee 3:20
A2 Here Comes My Girl 4:23
A3 Even The Losers 3:59
A4 Shadow Of A Doubt (A Complex Kid) 4:23
A5 Century City 3:43
B1 Don Do Me Like That 2:42
B2 You Tell Me 4:33
B3 What Are You Doin In My Life 3:23
B4 Louisiana Rain 5:51

Companies etc
Pressed By – Jugoton – ULS 662

Engineer – Shelly Yakus
Producer – Jimmy Iovine, Tom Petty

Manufactured by Beograd Disk under licence from
MCA Records Ltd.
First pressing 5000 copies
Inner sleeve contains credits

Barcode and Other Identifiers
Matrix / Runout (Side One): ULS 662-1 4680
Matrix / Runout (Side Two): ULS 662-2 4680
Rights Society: SOKOJ