Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Tucker Lisa, Autor

Čitačica pjesama

Autor: Tucker Lisa

Čitačica pjesama

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2004.

Stranica: 272

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 29,00 kn

Opis:

Koliko ste se puta zatekli kako pjevušite neku melodiju i pitate se zašto vam se baš tih nekoliko nota provlači kroz čitav dan? Zamislite tek da upoznate osobu koja ima dar da slušajući ono što pjevate odgonetne bol i radost u vama!
Mary Beth propitkuje svijet glazbe i polako shvaća da kroz pjesme koje ljude opsjedaju može proniknuti do srži njihovih problema i pomoći im. Ona živi u malom gradu na jugu Amerike, brine o mladoj sestri Leeann i posvojenom Tommyju. Od smrti majke i odlaska oca, Leeann je vrlo osjetljiva djevojka čija je ljubav potpuno usmjerena prema starijoj sestri. Spajajući kraj s krajem, radeći dva posla istovremeno, Mary Beth pronalazi jedinu inspiraciju u pjesmama te se sve više posvećuje pozivu glazbenog terapeuta. Krug ljudi kojima pomaže sve je veći te će se uskoro cijeli grad naći začaran njezinom začudnom moći iscjeljivanja. No kada Mary Beth počne otkrivati mračne tajne svojih sugrađana i njezine će, one brižno skrivane, isplivati na površinu.
Ova lirska priča o sestrinskoj ljubavi i čudesnom daru ispričana je kroz bistar glas mlađe sestre Leeann čija će nas jednostavnost zavesti tako da ćemo Čitaocu pjesama još dugo pamtiti kao omiljen i nježan refren.