Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Tucker Lisa, Autor

Jedan dan u životu

Autor: Tucker Lisa

Jedan dan u životu

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2012.

Stranica: 311

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 19,00 kn

Opis:

Prije devetnaest godina, bogat i uspješan filmski redatelj i producent Charles Keenen bez traga je nestao iz Los Angelesa. Poveo je sa sobom svoje dvoje djece i odselio se u izolirani i kameniti kutak New Mexica, gdje ih je odgojio u potpunoj izolaciji od vanjskog svijeta, u utopijskome Utočistu. Uz knjige, enciklopedije i gramofonske ploče. Bez televizora, radija i ikakvih vijesti. No djeca su izrasla u znatiželjne mlade ljude, a pitanja na koja im otac ne želi dati odgovor sve je više: što ga je nagnalo da slavu i uspjeh odbaci u ime njihove pretjerane sigurnosti, što se dogodilo s njihovom majkom, je li uistinu umrla kako tvrdi njihov otac?

Znajući da negdje iza granica Utočišta postoji svijet koji možda jest nepravedan, okrutan i nepredvidiv, ali je stvaran, najprije će Jimmy, a zatim i Dorothea početi potragu za svojom prošlošću i otkriti da je jedan jedini dan u njihovim životima iznenada promijenio sve.

Je li jedan dan u životu zaista dovoljan da uništi sreću, može li bezgraničnu ljubav ugasiti jedno ružno iskustvo i nadasve, može li se iz pepela roditi nova životna prilika?

Dirljivo i poetično, nadahnuta nezaboravnom Charlotte Brontë, u svom trećem romanu Lisa Tucker predstavit će vam obitelj koja je imala sve i sve u trenu izgubila.