Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Najgora djeca na svijetu

Walliams David, Autor

Najgora djeca na svijetu

Autor: Walliams David

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 22x17

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2017.

Stranica: 260

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 99,00 kn (~13,14 €)

Cijena: 59,00 kn
(~7,83 €)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

NAJGORA DJECA NA SVIJETU donosi deset genijalno groznih i urnebesno duhovitih priča omiljenog dječjeg pisca Davida Walliamsa.

Jeste li spremni upoznati pet grozomornih dječaka i pet jezivih djevojčica? Upoznajte slinavog Slavka čija mu slina donosi nevolje na školskom putovanju. Ili Sofiju koja toliko obožava gledati televiziju da se na kraju pretvori u svoju omiljenu sofu…

Djeca nižih razreda u školi jednostavno će obožavati ovu zbirku zločesto duhovitih i neodoljivo nestašnih priča jednog od najpopularnijih svjetskih autora, Davida Walliamsa, o djeci koja imaju grozne navike u svakodnevnom životu koje autor dovodi do apsurda i koje djecu usmjeravaju prema dobrom ponašanju. Deset priča o najužasnijoj djeci koja su ikada živjela dolazi u prekrasno ilustriranom izdanju u boji, čije fantastične ilustracije potpisuje genijalni Tony Ross.

David Walliams potpuno je osvojio svijet dječje književnosti. Njegovi su romani prevedeni na više od četrdeset jezika, a samo su u Velikoj Britaniji prodani u više od jedanaest milijuna primjeraka. Walliamsove su romane kritičari ovjenčali nenadmašenim lovorikama, a nebrojeni ga recenzenti uspoređuju s njegovim najvećim uzorom, Roaldom Dahlom.