Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Ware Ruth, Autor

Igra laži

Četiri prijateljice. Jedno obećanje. Ali, netko ne govori istinu

Autor: Ware Ruth

Igra laži

Četiri prijateljice. Jedno obećanje. Ali, netko ne govori istinu

Uvez: Meki

Format: 21x15

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2019.

Stranica: 455

Jezik: Hrvatski


Cijena u knjižari: 99,00 kn

Cijena: 69,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

IGRA LAŽI još je jedan zagonetni misterij iz pera Ruth Ware, autorice svjetskih bestselera Žena u kabini 10 te U mračnoj, mračnoj šumi.

Poruka pristigne u sitne noćne sate. Samo dvije riječi: Trebam vas.

Isa smjesta ostavlja svoju svakodnevicu za sobom i uzima šestomjesečnu kćer pa se zaputi u Salten. U ondašnjem je internatu, smještenom onkraj pustopoljine, provela presudne dane svojeg života, dane čija se sjenka još uvijek nadvija nad njome.

U školi je sa svoje tri najbolje prijateljice običavala igrati Igru laži. Natjecale su se tko će ljude bolje uvjeriti u najnečuvenije priče i laži. Sada, nakon sedamnaest godina tajni, na plaži je pronađeno nešto užasno. Nešto što će primorati Isu da se suoči sa svojom prošlošću, zajedno s tri žene koje nije vidjela godinama, ali koje nikada nije zaboravila.

Njihov ponovni sastanak nije nimalo ugodan: Salten nije sigurno mjesto za njih, ne nakon onoga što su učinile. Vrijeme je da četiri prijateljice usklade svoje priče…

“Britak i inteligentan triler. Štivo koje istinski tjera strah u kosti i nemoguće ga je ispustiti iz ruku.” – Sunday Mirror