Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Williams Tad, Autor

Sjenovita međa – 3. dio

Sjenoviti uspon

Autor: Williams Tad

Sjenovita međa – 3. dio

Sjenoviti uspon

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 25x16

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2013.

Stranica: 579

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 159,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Nakon što je princ Kendrick stradao, a kralj Olin završio u tamnici, kraljevski blizanci Barrick i Briony bili su prisiljeni pobjeći iz domovine. Barrick uspijeva steći prijateljstvo kralja drevnih Qara, premda kralj u tome ima vlastitu računicu. Princeza Briony završila je na tuđinskom dvoru, gdje je može sačuvati jedino vlastita domišljatost. Njihovo sijelo, Južna Međa, pod opsadom je, a sluđeni Autarh želi iskoristiti kralja Olina da pusti na slobodu jedno davnašnje zlo.

Obitelji, baš kao i narodi, mogu skrivati mračne i užasne tajne, a čak i ako Barrick i Briony prežive otkrivanje zapanjujućih tajni što se kriju u njedrima njihove vlastite obitelji i same Južne Međe, svejedno još moraju pronaći način da ponovno steknu svoje kraljevstvo i spase svoj dom – od izdajnika i tiranina, pa čak i od samih bijesnih bogova.

Sjenoviti uspon treći je dio epa o misteriji, ljubavi i izdaji Sjenovita međa, tetralogije Tada Williamsa, jednog od najznamenitijih pisaca fantastike. Algoritam vas odvodi u novi posjet ovom svijetu punom sve mračnije čarolije kroz prijevod Tajane Pavičević.